Destil Trappers scoort op het ijs én op de tribune: feest rond 2-1 zege op Halle

14 november 2015 om 01:24
nl
De ijshockeyers van Destil Trappers uit Tilburg hebben vrijdagavond in een spannende wedstrijd gewonnen van Halle, de nummer 2 van de Oberliga Nord: 2-1.
Geschreven door

Waar het eerder dit seizoen vaak rustiger was op de Tilburgse tribunes dan tijdens de seizoenen in de Nederlandse eredivisie, waren de fans van Destil Trappers vrijdagavond weer ouderwets enthousiast. Met fakkels, een enorme vlag en luid gezang werden de spelers vanaf de opkomst begeleid vanaf de tribunes.
Man van de wedstrijd Peter van Biezen was onder de indruk van de sfeer in de Tilburgse ijshal. "Het is uniek wat de supporters hier proberen op te zetten in Tilburg", vindt Van Biezen. "Je moet het maar durven, want het is een andere cultuur. En ze zijn er toch aardig mee op weg. Dat was ook al zo bij de uitwedstrijd in Duisburg."
EffectiviteitAls je de spelers van Trappers dan toch iets moet aanrekenen op basis van de wedstrijd tegen Halle, dan is het een gebrek aan effectiviteit. "We waren zestig minuten lang de betere ploeg, maar we vergaten te scoren," zegt Van Biezen. "We zien dat vaker dit seizoen. Soms heb ik het gevoel dat we over teams heen kunnen lopen, maar we vergeten gewoon onszelf te belonen met een doelpunt."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.