Nederlagen voor hockeymannen Den Bosch en Oranje Zwart

14 november 2015 om 01:46
De hockeyers van Den Bosch en Oranje Zwart hebben vrijdagavond in de hoofdklasse hockey een nederlaag geleden. Den Bosch verloor in eigen huis met 1-3 van Amsterdam. Oranje Zwart ging op bezoek bij Hurley. De Eindhovenaren verloren met 3-2.

Door de nederlaag blijft Den Bosch op de achtste plek. De Bosschenaren namen tegen Amsterdam nog wel de leiding door een doelpunt van de Bram van Groessen. Robert Tigges, Mirco Pruyser en Valentin Verga bezorgden de Amsterdammers een 1-3 overwinning.
Oranje Zwart kwam tegen Hurley op een 1-0 achterstand door een doelpunt van Victor Plat. Voor rust bogen de Eindhovenaren de achterstand om in een 1-2 voorsprong. Benjamin Stanzl en Mink van der Weerden maakten namens de Eindhovenaren beide doelpunten. Stijn Jolie maakte met twee doelpunten na rust het verschil, 3-2. Oranje Zwart neemt de derde plaats in de hoofdklasse hockey in.