Speedfest vervangt Eagles of Death Metal door Peter Pan Speedrock na terreur Parijs

17 november 2015 om 13:19
nl
De Amerikaanse band Eagles Of Death Metal wordt op het Eindhovense metalfestival Speedfest op zaterdag 22 november vervangen door Peter Pan Speedrock. De band van de Eindhovense organisatoren nemen de plek in van Eagles Of Death Metal na de aanslagen in Parijs, afgelopen vrijdag.
Geschreven door

Eagles Of Death Metal heeft de rest van de Europese tour afgezegd. De Amerikaanse band trad op in het Bataclan-theater tijdens de aanslag waarbij 89 concertgangers het leven lieten.
De mede-organisatoren van het festival vullen nu het gat in het schema, dat vanwege het wegvallen van Eagles Of Death Metal is omgegooid. Volgens de organisatie is er niet naar een andere band gezocht omdat ‘Eagles Of Death Metal te uniek is om te vervangen’. Daarom treden de organisatoren zelf op.
Minuut stilteVoorafgaand aan het optreden van de Eindhovense band wordt een minuut stilte gehouden. “Uit respect voor Eagles Of Death Metal en in nagedachtenis van merchandisemedewerker Nick, die vermoord werd terwijl hij zijn werk deed”, vult de organisatie aan.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.