Video

Supporters Kozakken Boys vinden uitsluiting KNVB-beker 'beneden alle peil'

18 november 2015 om 23:23
nl
Woedend zijn ze in Werkendam, nu de KNVB 'hun' Kozakken Boys uit het bekertoernooi heeft gehaald. Met de maatregel wordt de club 'buitenproportioneel' gestraft, vinden de supporters. "Er was geen sprake van kwade opzet, een vrijwilliger heeft een foutje gemaakt. Een menselijke vergissing, meer niet."
Profielfoto van Vossen Tonnie
Geschreven door
Vossen Tonnie

Supporters die woensdag de wekelijkse training van de jeugd volgen op sportpark De Zwaaier in Werkendam zijn het er roerend over eens: "Een verenigingsman in hart en nieren heeft een kleine fout gemaakt, die iedereen had kunnen maken. Maar er zat totaal geen kwade wil in."  
Dat de club hier zo zwaar voor gestraft wordt kan er bij hen niet in. "Ik vind het onrechtvaardig. Je verdient het om te winnen en als je dan zo wordt uitgeschakeld, is dat beneden alle peil."
Tip voor KNVBVolgens de mannen mag niet vergeten worden dat Kozakken Boys een amateurclub is. "Alle taken worden door vrijwilligers gedaan. Het is niet terecht dat dit de reactie is op een foutje van een van hen."
De KNVB zou het voorval ook als een leermiddel in kunnen zetten vinden de supporters. "Oké, er is iets niet helemaal goed gegaan. Maar alles is verder goed geregeld dus we pakken het de volgende keer goed op."  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.