Man dreigt met mes in winkels Besterdring Tilburg: 'Ik ben echt heel erg geschrokken'

19 november 2015 om 12:48 • Aangepast 21 november 2020 om 14:39
nl
Een man heeft donderdagochtend in enkele winkels aan de Besterdring in Tilburg mensen bedreigd met een mes. Bij bloemenwinkel Florianthe Flowers maakte hij een telefoon buit.
Profielfoto van Marrie Meeuwsen
Geschreven door
Marrie Meeuwsen

Rond elf uur donderdagochtend kwam hij de bloemenzaak binnen. De eigenaresse was alleen in de winkel. De dader bedreigde haar.
Kassa op slot"Omdat de kassa op slot zat, kon hij daar geen greep in doen. Daarom duwde hij mij naar achter en pakte met geweld mijn telefoon af", vertelt een geschrokken Sharon Vorster.
Ze heeft de winkel net drie weken geleden van haar ouders overgenomen. "Ik ben echt heel erg geschrokken, dit verwacht je niet", vertelt de vrouw terwijl de politie nog aan het werk is in haar winkel.
Na de overval rende Vorster naar buiten achter de man aan. Medewerkers van de gemeente die in de straat aan het werk waren, achtervolgden de man nog maar kregen hem niet te pakken.
Ook kledingzaak en nagelstudio Voordat Vorster werd overvallen ging de man nog twee andere winkels binnen. Een kledingzaak voor heren en een nagelstudio. "Daar heeft hij niks buitgemaakt, maar bij één van de winkels heeft hij gedreigd met een mes. Bij mij gelukkig niet."
De dader is te voet gevlucht richting de Gasstraat. Het gaat om een man met een getinte huidskleur. Hij droeg een donkere spijkerbroek en sprak waarschijnlijk Italiaans. Het is mogelijk dat hij een handlanger buiten had staan.
De politie zoekt getuigen van de verschillende overvallen.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.