Vandaag in Brabant krijgt Den Bosch zijn eigen vershal

20 november 2015 om 09:22
nl
Omdat we allemaal van lekker eten houden en het liefst ook nog eens vers is en het liefst uit de streek, kunnen we onze smaakpapillen vanaf vandaag ook in Den Bosch laten verwennen in vershal Van Heinde. De langverwachte, overdekte markt opent vandaag zijn deuren. Ook gaan we terug naar het centrum van Breda waar gisteravond restaurant Los Toros door brand verwoest werd. En er is meer.
Profielfoto van Bouma Cor
Geschreven door
Bouma Cor

Wat gaat vandaag het nieuws bepalen?

  • Mensen weer met hun eten verbinden en ze gevarieerder laten eten. Dat is de heilige missie van versmarkt Van Heinde dat vandaag voor het eerst opengaat.
  • De dag na een verwoestende brand in het centrum van Breda wordt de schade opgenomen. En moet duidelijk worden of er schadelijke stoffen zijn vrijgekomen bij de brand.
  • In Tilburg verrijst momenteel een enorm ‘ouderenresort van de toekomst’: zorgsuites, restaurants, wijnclubs en de beste zorg die er te krijgen is. Volgende week komen de eerste ouderen.
  • Vrijdag wordt het nog 10 graden, maar dit is voorlopig de laatste dag dat het weer de dubbele cijfers haalt, want het wordt een stuk kouder.


[tweet:body:https://twitter.com/Bertus076/status/667458999034474498] Waar wordt over gepraat?

  • PSV-speler Maxime Lestienne is opnieuw getroffen door een groot persoonlijk verlies. Zijn vader Fabian is overleden. Hij was al geruime tijd ernstig ziek.
  • Het is november, slecht weer en niemand heeft vakantie: dus tijd voor recordfiles. Donderdag stond er maar liefst 581 kilometer file in Nederland.
  • Ouders hebben geen goed woord over voor scholengemeenschap Were Di in Valkenswaard. Sinds deze week moeten hun kinderen verplicht buiten pauzeren. Want de aula is te krap.


[tweet:body:https://twitter.com/PSV/status/667416185202417664]Welk nieuws van gisteravond en vannacht heb je misschien gemist?

  • Bij een grote brand in restaurant Los Toros in Breda raakte gisteravond één werknemer gewond.
  • De politie heeft een tweede scholiere opgepakt vanwege het versturen van 'terroristische' dreigmails naar schoolgenoten van het Mill-Hillcollege in Goirle. Een dag eerder pakte de politie al een ander 15-jarig meisje uit Tilburg op vanwege het versturen van de mailtjes.
  • Bredanaar Rudi Schouten werd vorig jaar om het leven gebracht, omdat hij iets te veel wist over een bepaald Satudarahlid. Dat laat een betrouwbare bron aan Omroep Brabant weten.
  • Een verdacht kenteken dat bij grensovergang Hazeldonk werd opgemerkt, heeft uit eindelijk geleid tot een aanhouding in Rotterdam.


[YouTube:body:https://youtu.be/NnWFcUme8NA]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.