RKC krijgt 'Bijbel' ter ere van 75-jarig bestaan 'Wij zijn snel weer in de Eredivisie'

19 november 2015 om 23:56
nl
RKC is dit jaar jarig, en voor de jarige is een boek met de mooiste RKC-verhalen samengesteld. Het verleden is mooi, nu de toekomst nog. "Deze club gaat nooit verloren."
Profielfoto van Endedijk Bram
Geschreven door
Endedijk Bram

Alle ballen op Sno, dat is de titel van het boek waarin 75 onvervalste RKC-verhalen zijn opgenomen. Geschreven door de journalisten Wilber Hack, Chris van Mersbergen en Sander van Mersbergen, met als doel om te laten zien hoe mooi RKC is. Bij de presentatie zijn alle prominenten van de club aanwezig.
Warm"RKC is echt een ontzettend warme club", zegt oud-speler Evander Sno. En, Regillio Vrede, die zijn carrière in Waalwijk begon: "Dit is uniek, het gevoel dat je als oud-speler krijgt als je iedereen weer tegenkomt. Het is een club met een hart."
Maar toch bloedt dat hart als gekeken naar de laatste sportieve resultaten van RKC. "Ik voel me niet goed als ik RKC nu zie", zegt oud-speler Zeljko Petrovic. "Dat doet me pijn, maar het gaat gewoon niet goed met de club."
EredivisieAlgemeen directeur Remco Oversier is toch positief. "We zijn goed op weg de club weer op te bouwen", zegt hij. "We hebben bewezen dat we in de Eredivisie kunnen spelen, waarom zou dat nu niet meer kunnen? RKC gaat nooit verloren."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.