Taco Bell komt naar Eindhoven, vergunning aangevraagd voor vestiging aan Rechtestraat

EINDHOVEN - Eindhoven krijgt een Taco Bell. Dat zou zomaar het eerste restaurant van de Amerikaanse fastfoodketen in Nederland kunnen zijn. Al geeft een woorvoerder van de keten aan dat er in meerdere steden in Nederland een vergunning is aangevraagd. De Eindhovense vestiging zou aan de Rechtestraat moeten komen.
Taco Bell is gespecialiseerd in Mexicaans eten. Geen broodjes hamburger dus, maar taco’s en burrito’s. Dat Taco Bell naar Nederland zou komen, werd in september al duidelijk.

Nu de fastfoodketen een vergunning heeft aangevraagd voor een vestiging in Eindhoven, is duidelijk geworden dat de keten in ek geval geïnteresseerd is om hier naartoe te komen.

Vijftig 'Mexicaanse bellen'
De komende tien jaar zouden er vijftig Taco Bell’s in Nederland moeten komen. De 'bellen' die symbool staan voor het restaurant moeten dus Nederland gaan veroveren. Dat geldt ook voor de slogan van de keten: 'Live Mas'.

Wanneer precies duidelijk wordt waar de eerste Nederlandse Taco Bell komt, kon de woorvoerder donderdagochtend nog niet zeggen. "Hopelijk is er begin volgend jaar meer duidelijk", laat zij weten.

Het menu
Wanneer je precies voor Mexican fastfood terechtkunt in Eindhoven is dus nog niet duidelijk. Maar wat je er kunt eten, lijkt wel duidelijk. Al gaf Taco Bell eerder wel aan dat het concept van de keten in Nederland niet hetzelfde zou zijn als in Amerika.

Daar staan in elk geval typische tex-mex gerechten als nachos supreme, quesadilla's, de beefy nacho griller en de fiesta taco salad op het menu. Tijd voor een voorproefje? Bekijk dan deze review van de double decker taco:


Aantal fastfoodrestaurants
Met 252 vestigingen telt McDonald's in Nederland overigens veruit het grootste aantal fastfoodrestaurants. Burger King kondigde begin dit jaar aan het aantal restaurants te willen verdubbelen van zestig naar honderdtwintig.

In Eindhoven kun je wat betreft fastfoodketens al terecht bij de Burger King en de McDonald's en ook bij de Kentucky Fried Chicken.Meer over dit onderwerp:
eindhoven fastfoodketens taco bell