'WIllem II staat te laag op de ranglijst', PSV-trainer Cocu waakt voor onderschatting

20 november 2015 om 16:29
nl
PSV kan zich in de uitwedstrijd tegen Willem II van zaterdag geen verslapping of puntverlies veroorloven, ondanks dat het een vreemde en moeilijke week was. Dat zei PSV-trainer Phillip Cocu vrijdag in aanloop naar de Brabantse derby.
Profielfoto van Milicevic Martin
Geschreven door
Milicevic Martin

Verschillende PSV'ers waren met het Nederlands elftal op pad in Hannover, waar Oranje met de aanslagen in Parijs nog vers in het geheugen tegen Duitsland zou spelen. Dinsdagavond werd het duel afgezegd vanwege terreurdreiging.
Surrealistische weekTot overmaat van ramp meldde PSV donderdag dat de vader van Maxime Lestienne was overleden. Een maand geleden overleed zijn moeder. "Het is best lastig om de draad dan weer op te pakken. Natuurlijk voetballen we en trainen we gewoon, maar dat het de een wat meer moeite kost dan de ander is normaal", vatte Cocu de bijna surrealistische week samen.
Toch eist Cocu zaterdag in Tilburg scherpte van zijn ploeg. "Traditioneel is Willem II uit voor PSV altijd een moeilijke wedstrijd", waarschuwt Cocu. "Naar mijn idee staan ze te laag, want ze spelen goed voetbal en hebben veel kwaliteit. Het verschil lijkt groter dan het daadwerkelijk is, ook omdat ze behoorlijk wat pech hebben gehad.''

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.