Hornicek overweegt aangifte van mishandeling tegen baldadige wethouder Van den Bosch in te trekken

21 november 2015 om 23:58
nl
Vladimir Hornicek speelt met het idee om zijn aangifte van mishandeling tegen de Steenbergse wethouder Vincent van den Bosch in te trekken. “Hij heeft door af te treden al een vreselijke straf gehad. Ik ga maandag overleggen met mijn advocaat Ernst Knoester. Dan verwacht ik meer duidelijkheid”, laat de videoblogger weten aan Omroep Brabant.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

Hornicek reageerde blij en opgelucht op het aftreden van Van den Bosch. “De videobeelden zeggen genoeg: dit is niet de persoon die zou moeten gaan over onze centen. Het is goed dat hij de eer aan zichzelf heeft gehouden.”
'Ik ken die hele man niet'Van den Bosch kreeg het onlangs na een raadsvergadering over de opvang van vluchtelingen aan de stok met lokale videoblogger Vladimir Hornicek. Die wilde de wethouder buiten nog wat vragen stellen, maar Van den Bosch had daar geen zin in. Er ontstond een ruzieachtige sfeer waarna de wethouder Hornicek een duw gaf.
Hornicek betreurt de ontstane ophef en zegt het bijzonder jammer te vinden dat Van den Bosch heeft verklaard dat hij hem zou lastigvallen in zijn privéleven. “Ik heb meneer Van den Bosch alleen rondom het gemeentehuis gezien. Ik ken die hele man verder niet en heb persoonlijk niets tegen hem”, benadrukt de blogger.
Geen verrassingVan den Bosch, die vanwege de commotie met de dood bedreigd zou zijn, geeft dinsdag een uitgebreide verklaring over zijn aftreden. Voor de politieke partijen in Steenbergen komt het aftreden van de wethouder niet als een verrassing, bleek uit een rondgang van Omroep Brabant.[YouTube:body:https://youtu.be/eLHHD9fq488][YouTube:https://youtu.be/qv1K1HbfkRs]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.