Video

Man (46) uit Breda komt om op Zevenbergseweg in Etten-Leur: slachtoffer reed in 45 kilometerwagen

22 november 2015 om 12:57
nl
De automobilist die zaterdagavond om het leven kwam bij een ernstig verkeersongeluk op de Zevenbergseweg in Etten-Leur is een man van 46 uit Breda. Hij reed in een brommobiel en kwam daarmee rond tien over halfelf frontaal in botsing met een auto van een 43-jarige man uit het Belgische Essen. De Belg raakte bij het ongeluk zwaargewond.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

Het moet een behoorlijke klap zijn geweest; de Zevenbergseweg lag na het ongeluk bezaaid met brokstukken van de zwaar beschadigde auto’s.
Automobilisten die passeerden, aarzelden geen moment en schakelden de hulpdiensten in. Die waren er snel bij. De politie en de ambulancedienst kwamen met meerdere wagens ter plekke. Een traumahelikopter landde in de omgeving.  
GereanimeerdDe bestuurder van de 45 kilometerwagen uit Breda werd zwaargewond uit zijn auto gehaald en door ambulancepersoneel gereanimeerd, maar dat mocht niet meer baten. Hij overleed aan zijn verwondingen. Het tweede slachtoffer is met spoed naar het Amphia Ziekenhuis gebracht. Hij had volgens de politie een hevige bloeding. Ook had hij verwondingen in zijn gezicht.
Hoe het nu met hem gaat, is niet duidelijk. Ook is niet duidelijk hoe het ongeluk kon gebeuren. De Verkeersongevallenanalyse van de politie heeft zaterdagnacht uitgebreid onderzoek gedaan om de oorzaak van de botsing te achterhalen.
Controle op alcoholgebruikZoals altijd bij dit soort ongelukken heeft de politie bloed afgenomen. Dit wordt onderzocht op eventueel alcoholgebruik.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.