Guido Weijers geeft tips en trucs voor maximaal geluk

BREDA - Guido Weijers gaat mensen door heel Nederland geluk brengen. De cabaretier uit Breda begint op 1 november in Groningen met de try-outs voor de seminar geluk, in Groningen. Een dag later treedt Weijers opnieuw op in Groningen. Er zijn helaas geen try-outs in Brabant, wel in Amsterdam, Enschede, Delft, Maastricht en Rotterdam.
Vanaf 1 februari trekt Weijers heel Nederland door met zijn seminar, te beginnen in De Kattendans in Bergeijk. In Brabant doet hij naast Bergeijk ook Vught, Heesch, Eindhoven, Veghel, Veldhoven, Valkenswaard, Bergen op Zoom, Uden, Oosterhout, Den Bosch, Etten-Leur en Tilburg aan.

Filosofische quotes op Facebook
Op zijn site belooft Weijers geen cabaret. "Wel dat je met meer inzichten en geluk naar huis gaat dan je bent gekomen."

Volgens Weijers worden we doodgegooid met zelfhulpboeken over ‘geluk', 'wetten voor succes' en 'hoe het optimale uit je leven te halen’. "Iedereen die wat filosofische quotes op Facebook kwakt, noemt zich tegenwoordig personal coach." Hij constateert dat mensen wanhopig vluchten in mindfulness, yoga en meditatie.

Tips en tricks
Weijers wijst op wetenschappelijke onderzoeken en feiten over wat mensen gelukkig maakt en hoe je geluk kunt beïnvloeden. Hij volgde zelf masterclasses over geluk aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDx over 'The pursuit of happiness' en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk.

Weijers belooft tijdens zijn seminar 'in een kleine twee uur tips en trucs die de weg vrijmaken naar maximaal geluk'.
Meer over dit onderwerp:
guido weijers cabaret breda geluk seminars