Stichting Signi Zoekhonden speurt de Refelingse Heide in Nuenen af naar vermiste Henry Pfaff

22 november 2015 om 20:54
nl
De Stichting Signi Zoekhonden uit De Rips heeft zondagmiddag in Nuenen gezocht naar de vermiste Eindhovenaar Henry Pfaff. De honden zochten in en bij de waterplas op de Refelingse Heide in Nuenen.
Profielfoto van Verschuren Corné
Geschreven door
Verschuren Corné

Bij de zoekactie die tot vier uur duurde waren ook duikers betrokken. De zoekactie bleef zonder resultaat. Slechts bouwafval en enkele stukken plastic zijn er gevonden.
Het gaat vooralsnog om een eenmalige actie, aldus een woordvoerster van Stichting Signi Zoekhonden. Deze was niet gecoördineerd met de politie. De woordvoerster sluit zoektochten in de toekomst echter niet uit.
Nooit meer gezienHenry Pfaff verdween op 27 januari. Hij vertrok zonder jas, telefoon en andere spullen uit het huis van zijn moeder aan de Tweede Terborgstraat in Eindhoven. Hij beloofde zijn moeder snel terug te zijn, maar werd daarna nooit meer gezien.
Vrienden van de vermiste Henry Pfaff hebben een muurschildering gemaakt van de verdwenen Eindhovenaar. Daaromheen is een gedenkplek in de tunnel onder de Beukenlaan in Eindhoven, waar de vriendengroep van Pfaff vaak vertoefde.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.