Guus Meeuwis en Kenny B. grote kanshebbers op 100% NL Award

23 november 2015 om 12:36
nl
De Tilburgse zangers Kenny B, Guus Meeuwis en Mr. Probz zijn genomineerd voor de 100% NL Awards 2015. Vooral de eerste twee worden gezien als grote kanshebbers. Ook Xander de Buisonjé uit Son heeft een nominatie te pakken.
Profielfoto van te Veele Robert
Geschreven door
te Veele Robert

Kenny B. is genomineerd in vier categorieën (beste zanger, album van het jaar met Kenny B., hit van het jaar met Parijs en doorbraak van het jaar)  en Guus Meeuwis in drie (beste zanger, album van het jaar voor Morgen en hit van het jaar voor Dank je wel).  
Tijdens de zevende editie van de 100% NL Awards worden de Nederlandse artiesten weer beloond voor hun bijdrage aan 'De Muziek van Nederland' van het afgelopen jaar.
PublieksprijzenDe publieksprijs voor Nederlandse popmuziek wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt in zeven categorieën: 'Zanger, Zangeres en Band van het Jaar', 'Album van het Jaar', 'Hit van het Jaar' en 'Doorbraak van het Jaar'.
Vanaf maandagavond zeven uur tot en met donderdag 31 december 2015 kan er op de genomineerden worden gestemd via de website en Facebook-app van 100% NL.
Guus MeeuwisDe 100% NL Awards 2015 worden op dinsdag 2 februari 2016 aan de winnaars uitgereikt. De Oeuvre Award werd eerder dit jaar al uitgereikt. Guus Meeuwis ontving in juni de prijs uit handen van Marco Borsato.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.