Gebroken oogkas, hersenschudding en vijf breuken: beelden zware mishandeling Breda in Bureau Brabant

23 november 2015 om 19:15
nl
Een gebroken oogkas, een hersenschudding en vijf breuken in zijn rechterscheenbeen. Dat is het resultaat van een mishandeling die zondag 2 augustus plaatsvond op het Bredase Chasséveld. Het slachtoffer - een 41-jarige man - ziet nu nog steeds slecht. In de tv-uitzending van Bureau Brabant zijn maandag en dinsdag bewakingsbeelden te zien die zijn gemaakt van een zware mishandeling in Breda.
Profielfoto van Zorn Rob
Geschreven door
Zorn Rob

De uitbarsting van geweld vond plaats na afloop van het feest Drop the 90's.
RoerloosHet slachtoffer zocht na het feest een taxi en kreeg toen ineens een harde klap tegen zijn gezicht. De klap was zo hard dat de man tegen de vlakte ging en roerloos bleef liggen. De dader stapte over het slachtoffer heen en liep weg.
De dader - een gespierde man - droeg waarschijnlijk een oranje shirt. De politie is op zoek naar getuigen die de politie belden na de mishandeling. Zij stonden op tien tot twintig meter afstand.
Mercedes met panoramadakOok zoekt de politie de inzittenden van een witte Mercedes met een zwart panoramadak. "Zij zijn voor ons belangrijke getuigen", benadrukt politiewoordvoerder Jim de Koning.
Bureau Brabant is tot dinsdagmiddag kwart over vijf ieder uur te zien op Omroep Brabant.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.