Video

Flixbus rijdt vanaf 3 december vanuit de Brabantse steden naar Brussel en Antwerpen

25 november 2015 om 14:39 • Aangepast 21 november 2020 om 14:32
nl
Het Duitse bedrijf Flixbus maakte woensdagochtend bekend dat het vanuit Breda, Den Bosch, Eindhoven en Tilburg nieuwe, ook internationale buslijnen gaat opzetten. De bussen gaan vanaf donderdag 3 december rijden.
Profielfoto van Verschuren Corné
Geschreven door
Verschuren Corné

Eerder was al bekend dat het bedrijf acht bussen per dag laat rijden op de trajecten Rotterdam-Den Bosch en Rotterdam-Nijmegen. Flixbus gaat ook vanuit Brabantse steden naar Brussel en Antwerpen reizen.
InternationaalOp de trajecten Eindhoven-Apeldoorn-Groningen, Eindhoven-Hengelo-Enschede en Enschede-Groningen gaan dagelijks vier bussen rijden.

Wachten op privacy instellingen...

Flixbus noemt zichzelf geen prijsvechter, maar biedt de goedkope busreizen aan. Zo kan een busreiziger van vanaf 11 euro (enkele reis) van Eindhoven naar Groningen reizen.

Wachten op privacy instellingen...

Het Duitse bedrijf heeft toestemming gekregen om vanaf volgende week tussen steden waar geen directe treinverbinding is, lijnbussen te laten rijden.

Wachten op privacy instellingen...

Flixbus, dat al sinds 2013 actief is in Duitsland, moest ontheffing aanvragen bij de provincies om de lijndiensten te kunnen uitvoeren. Die ontheffing is voor de drie routes die Brabant aandoen ook verleend, blijkt uit de besluitenlijst van de provincie Noord-Brabant.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.