Vandaag in Brabant: fans nemen afscheid van Armand in Effenaar Eindhoven

26 november 2015 om 07:00
Goedemorgen! Dit is de dag waarop PSV-fans met een glimlach wakker worden. Want gisteren hielden de Eindhovenaren stand in het Champions Leauge-duel tegen Manchester United. En vandaag nemen we afscheid van Armand. Je kunt daarvoor terecht in de Effenaar in Eindhoven. Maar natuurlijk gebeurt er meer in Brabant.
Profielfoto van Bouma Cor
Geschreven door
Bouma Cor

Wat gaat vandaag het nieuws bepalen?

  • Familie, vrienden, bewonderaars en fans kunnen donderdag in poppodium de Effenaar in Eindhoven afscheid nemen van Armand. De protestzanger uit Eindhoven overleed afgelopen donderdag.
  • John van Ierland schreef een boek over de oud-profwielrenner Johan van der Velde uit Rijsbergen. Het boek heet 'De Speer van Rijsbergen' en wordt vanavond gepresenteerd.
  • Donderdag geregeld zon en een graad of 7,8.


[tweet:body:https://twitter.com/bertusborgers/status/669531932846329856]
Waar wordt over gepraat?

  • PSV speelde gisteren uit gelijk tegen Manchester United. Wie had dát verwacht? En nu maar hopen op overwintering in de Champions League.
  • Studente Aline van den Broek uit Vlijmen zat in de lijnbus die woensdagochtend inreed op een file op de A59. Aan Omroep Brabant vertelde ze haar verhaal. Acht mensen raakten gewond.
  • In het oorspronkelijke verhaal van Pinokkio wordt de houten pop opgehangen. Maar dat is in het Sprookjesbos van De Efteling dadelijk niet te zien.


[tweet:body:https://twitter.com/plaetjesmakers/status/669531528146395137]
Welk nieuws van gisteravond en vannacht heb je misschien gemist?

  • In Steenbergen komt geen asielzoekerscentrum. Wel zullen in Steenbergen maximaal honderd nieuwe vluchtelingen met een verblijfsstatus, zogenoemde statushouders, worden gehuisvest.
  • De reclamespot van Calvé Pindakaas waarin een piepjonge Pieter van den Hoogenband de hoofdrol speelt, is niet gekozen tot de populairste tv-reclame ooit. Deze eer ging woensdagavond naar de reclame van Rolo uit 1996


[youtube:body:https://youtu.be/JceB-mDgv1w]

Wachten op privacy instellingen...