Video

Yuri van Gelder, nu te boeken voor feesten en partijen

3 november 2016 om 17:25 • Aangepast 21 november 2020 om 06:22
nl
Het is weer eens wat anders dan pak ‘m beet de Vengaboys, Dave Roelvink of Jody Bernal op je bedrijfsfeest, festival of ander evenement. Vanaf nu is ook turner Yuri van Gelder uit Waalwijk te boeken.
Profielfoto van Elzendoorn Bart
Geschreven door
Elzendoorn Bart

In plaats van Que sí que no word je dan getrakteerd op een indrukwekkende turnoefening van Van Gelder. De prijs? 2.475 euro, exclusief rider (wensenlijst van artiest). Welke extra eisen Van Gelder heeft en hoeveel die kosten, is niet bekend.
ZIE OOK: Kijk hier de oefening van Yuri van Gelder op Lowlands terug [VIDEO]
Optreden LowlandsNa het echec op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, waar Van Gelder werd weggestuurd wegens wangedrag, liet de turner zijn kunsten zien op Lowlands. Tien minuten lang stond (en hing) hij op het populaire festival in de spotlights.
Niet zonder succes overigens, want het publiek genoot zichtbaar van zijn optreden. Dat heeft ook het boekingsbureau Jan Vis uit Den Bosch gezien. Daar is Van Gelder vanaf vandaag te boeken.
LezingenJan Dirk Vis van boekingsbureau Jan Vis laat weten dat de optredens geen carrièreswitch voor Van Gelde betekenen: "Dit is leuk voor erbij, we gaan hem ook voorbereiden om lezingen te kunnen geven, maar het turnen zal hoofdzaak blijven."
Vis ziet de toekomst zonnig in. "Ik verwacht wel dat het gaat lopen, Yuri is enorm bekend in Nederland."

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.