Engelse media branden Manchester United en Memphis Depay af, maar zijn lovend over PSV

26 november 2015 om 11:02 • Aangepast 21 november 2020 om 14:29
nl
Erg blij zijn ze in Engeland niet geworden van het gelijkspel van Manchester United tegen PSV. De tabloids halen donderdag hard uit naar United, Louis van Gaal en Memphis Depay. Voor PSV zijn er daarentegen lovende woorden.
Profielfoto van Spierts Twan
Geschreven door
Spierts Twan

"Wolf is at United's door", schrijft de Daily Mirror. Vrij vertaald: Manchester United zit in de problemen. Als United de laatste wedstrijd (uit tegen Wolfsburg) niet wint, dan zou dat zomaar eens einde Champions Leaugue kunnen betekenen voor de Engelsen.
'Nothing came off'Kritiek is er ook op het spel van voormalig PSV'er Memphis Depay, bij United spelend met rugnummer 7. Depay liet weinig goede dingen zien en werd na een klein uur gewisseld. "Eager to impress against his old club, but nothing came off", is het harde oordeel. De Mirror en Manchester Evening News geven hem het rapportcijfer 5. De Independent is iets positiever en geeft 'm een zesje.

Depay kan leren van BestVoorafgaand aan de wedstrijd tegen PSV was er een grote sfeeractie voor een van de andere nummer 7's van de club: George Best. "Depay can learn from the Best", kopt de Mirror.

Wachten op privacy instellingen...

Behalve Depay krijgen ook de andere aanvallers ervan langs. "Strikers freeze on big night", kopt de Manchester Evening News. De Daily Mail haalt hard uit naar Louis van Gaal en zijn weinig attractieve speelstijl. "Van Gaal is destroying the beautiful game by playing like this."
LEES OOK: ‘Geweldige wedstrijd tegen Manchester United moet voor PSV de norm zijn’, zegt Willy van de Kerkhof
Eye candy footballVoor PSV hebben de kranten dan wel weer mooie woorden over. "It was the Dutch side who played most of the eye candy football", schrijft de Mirror.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.