NAC-fans reizen vrijdag per boot naar Waalwijk voor wedstrijd tegen RKC

26 november 2015 om 16:53
nl
Er varen vrijdag twee boten van Breda naar Waalwijk. Op de vaartuigen zitten fans van NAC Breda, die op weg zijn naar de uitwedstrijd tegen RKC.
Profielfoto van van Erp Joost
Geschreven door
van Erp Joost

Er vaart één boot met supporters en er gaat er eentje met sponsoren. De boten vertrekken rond 15.00 uur. De vaartuigen worden vier uur later in Waalwijk verwacht.
Het is niet voor de eerste keer dat fans van NAC op ludieke wijze naar de wedstrijd in Waalwijk afreizen. In het verleden werd de boot ook al eens gepakt. De ‘Ark van NOAD’ en ‘TitaNAC’ voeren al eens uit. Maar dat is alweer jaren geleden.
Met de bus terugDe wedstrijd in de Jupiler League begint vrijdag om 20.00 uur. Na afloop gaan de fans overigens niet met de boot terug, dan nemen ze de bus.
Als het aan RKC-doelman Ralph Vos ligt, gaan de fans zonder punten terug naar Breda. "Ik hoop mezelf tegen NAC te onderscheiden. We gaan met 1-0 winnen", aldus de goalie een dag voor de wedstrijd.
Dat zou dezelfde uitslag zijn als een paar maanden geleden. Toen won RKC met 0-1 in Breda. Dat was tijdens de open dag van NAC.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.