Video

Gillende tienermeisjes door het dolle heen bij optreden boyband MainStreet [VIDEO]

28 november 2015 om 14:53 • Aangepast 21 november 2020 om 14:27
nl
Hordes gillende tienermeisjes bestormden zaterdag de Pathé-bioscoop in Eindhoven. De nieuwste videoclip van de populaire boyband MainStreet ging daar namelijk in première. "Ik ben zo zenuwachtig! Rein vind ik de leukste!"
Profielfoto van van den Broek Rob
Geschreven door
van den Broek Rob

De nieuwste videoclip is het klapstuk van het fanevent in Eindhoven. Voordat het zover is, kijken de fans eerst een paar andere videoclips van MainStreet waarbij volop meegezongen wordt. Wanneer op groot scherm te zien is hoe Rein zijn sixpack toont, is het gegil oorverdovend.
En dan staan ze ineens op het toneel, voor een akoestisch optreden. Zingen hoeven ze niet persé te doen, dat doen de fans wel. Rein, Nils, Daan en Owen hebben ook nog de tijd om wat vragen van fans te beantwoorden.

Wachten op privacy instellingen...

Populaire boybandDe jongens van MainStreet deden in 2011 afzonderlijk van elkaar mee aan The Voice Kids, maar wisten toen uiteindelijk niet door ‘the blind auditions’ te komen. Vanaf dat moment vormen Rein van Duivenboden uit Waalre en Owen Playfair uit Eindhoven samen met Nils en Daan de boyband.
In die formatie deden ze een jaar later ook mee aan het Nationaal Junior Songfestival, waar ze in de finale als derde eindigden. Desondanks zijn de jongens vanaf dat moment een doorslaand succes en vooral erg populair bij tienermeisjes.

Wachten op privacy instellingen...

Later dit weekend zijn er ook nog fanevents in Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Deze fanevents zijn alleen toegankelijk voor fans die een kaartje hebben weten te bemachtigen.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.