Drukke ochtendspits door ongelukken op A58 bij Bavel, A50 bij Ravenstein en N264 bij Mill

30 november 2015 om 08:08 • Aangepast 21 november 2020 om 14:25
nl
Verschillende ongelukken zorgden maandagochtend voor vertraging op de Brabantse wegen. Zo stond het op de A50 tussen Ravenstein en knooppunt Paalgraven vast. De linkerrijstrook was daar dicht vanwege een ongeluk. Over een lengte van zo’n veertien kilometer in de richting Eindhoven reed het verkeer hierdoor langzaam.
Profielfoto van Kagie Sandra
Geschreven door
Kagie Sandra

Rond halfnegen nam de file op de A50 in lengte af. Ook op de A58 tussen knooppunt Galder en Bavel was het maandagochtend rond zeven uur al aansluiten. Tussen knooppunt Sint Annabosch en Bavel werd de linkerrijstrook afgesloten vanwege een ongeluk.
A58 weer vrijRond tien voor halfacht gebeurde er nog een ongeluk op de A58 tussen Ulvenhout en knooppunt Sint Annabosch. De file richting Tilburg nam daardoor toe. Na kwart voor acht waren de grootste problemen voorbij en was de A58 weer vrij. De file is daardoor afgenomen.
Op de N264 bij Mill ging het rond halfnegen mis. Een vrachtwagen verloor daar een container met plasticafval. De weg tussen Uden en Gennep was daardoor in beide richtingen lange tijd afgesloten tussen de weg naar Wilbertoord en de N602 naar Mill. Rond halfelf was de weg weer vrij.
Ongeluk op A27 bij NieuwendijkOp de A27 bij Nieuwendijk gebeurde maandagochtend ook een ongeluk. De vertraging liep op tot een halfuur, maar nam na halfacht af.

Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.