Ongelukken met vrachtwagens zorgen voor veel file op Brabantse snelwegen

1 december 2015 om 12:21
nl
Verkeer op de A16 vanuit Breda richting België heeft de hele ochtend last gehad van veel vertraging. De weg richting Antwerpen was bij Loenhout tot in de middag dicht door een ongeluk met twee vrachtwagens. Omrijden kon via Bergen op Zoom. Het ging op meer plekken mis dinsdagochtend en dat zorgde voor een hoop files.
Profielfoto van Pennings Mathijs
Geschreven door
Pennings Mathijs

Op de A67 stond het tussen Asten en Geldrop in de richting van Eindhoven vast. De vertraging was daar om tien voor acht ongeveer een half uur. Dat had te maken met een ongeluk op de A2 bij knooppunt Batadorp. De verbindingsweg naar de A67 richting Venlo werd gesloten. In totaal stond van Maastricht-Noord richting Eindhoven rond acht uur 19 kilometer file.
Niet veel later ging het weer mis op de A67 bij Geldrop. Drie vrachtwagens botsten op elkaar. De rechterrijstrook tussen Geldrop en Leenderheide werd afgesloten. Na een uur waren de grootste problemen voorbij.
Bij Terheijden reed rond kwart over zeven een auto in op een file. Het ongeluk zorgde voor nog meer vertraging op de A59. Door het ongeluk op de A59 stond er rond kwart over zeven een file van zes kilometer tussen Oosterhout en Terheijden. De rijbaan was dicht en het verkeer richting Terheijden werd over de vluchtstrook geleid. Rond acht uur was de weg weer open en loste de file vrij snel op.
A58 en A50Op de A58 ter hoogte van knooppunt Batadorp gebeurde ook een ongeluk. Daardoor moesten verkeersdeelnemers rekening houden met vertraging richting Eindhoven. Ook op de A50 was het aansluiten. Tussen Oss-Oost en Ravenstein gebeurde een ongeluk waardoor het richting Arnhem vast kwam te staan.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!