Onderzoek zaak kofferbakmoord Waalre heropend

1 december 2015 om 12:42
nl
Het onderzoek in de zaak van de kofferbakmoord in Waalre wordt door het hof in Den Bosch heropend. Het hof wil meer onderzoek laten doen naar de psychische gesteldheid van de 33-jarige verdachte uit Valkenswaard. Duidelijk moet worden in hoeverre de verdachte toerekeningsvatbaar was toen hij in 2013 Mohamed Azzouzi uit Eindhoven doodsloeg.
Profielfoto van Kagie Sandra
Geschreven door
Kagie Sandra

Dinsdag stond eigenlijk de uitspraak gepland in deze zaak voor het hof in Den Bosch. In de zaak staat niet alleen de verdachte uit Valkenswaard terecht, maar ook een verdachte van 33 uit Eindhoven.
Ook in zijn zaak is geen definitieve uitspraak gedaan. ‘Dit vanwege de onderlinge samenhang van beide zaken’, laat het hof weten.
Doodgeslagen met statiefDe eerstvolgende zitting staat nu gepland op 23 februari. Dit is een zogenoemde pro-formazitting. Een niet-inhoudelijke behandeling.
Eerder werden de twee door de rechter tot achttien en tien jaar cel veroordeeld. Azzouzi werd op 30 april 2013 in Valkenswaard met een statief doodgeslagen. Zijn lichaam werd 2 mei in een auto op een zandpad in het buitengebied van Waalre gevonden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.