Video

Bloemencorso Zundert zoekt vrijwilligers op banenmarkt: 'Heel veel handjes nodig'

1 december 2015 om 22:09
nl
Het Zundertse bloemencorso is op zoek naar extra handjes. Administratief talent, een penningmeester, sjouwers, allerlei types worden gezocht. Daarom werd dinsdagavond een banenmarkt georganiseerd. Vorig jaar gebeurde dat ook, toen leverde dat zo'n tien nieuwe vrijwilligers voor het corso op.
Profielfoto van Oerlemans Marjanka
Geschreven door
Oerlemans Marjanka

Aan verschillende tafeltjes in het Cultuurcentrum Zundert wordt druk gepraat en geluisterd. "Het terrein wordt helemaal veranderd. Dus daar moet een nieuw draaiboek voor komen. Dus daar zoeken we echt nog mensen voor."
DealtjesEen corso-medewerker praat met wellicht een nieuwe collega. Alhoewel, echt nieuw is hij niet. "Ik ben jarenlang actief geweest in een buurtschap. Daar ga ik mee stoppen. En ik heb plannen om nu iets voor de organisatie van het corso te gaan doen."
Twee dames verwikkeld in een geanimeerd gesprek. Worden hier dealtjes gesloten? De één, namens de organisatie: "Ik hoop het." De ander, misschien toekomstig vrijwilliger: "Ik weet het nog niet."
BlijEven verderop vult een dame haar gegevens in op een formuliertje. Zij is wel overtuigd. Tot vreugde van een andere dame, die al actief is voor het corso: "Ze is ook thuis in werken op een secretariaat, daar zijn we heel blij mee!"
Het bloemencorso in Zundert vindt in 2016 plaats op 4 september.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.