'Ze moeten snel worden gepakt', signalement dieven die over been rijden in Baarle-Nassau bekend

3 december 2015 om 00:42
nl
Eén van de dieven die met een aanhanger het been van een 39-jarige vrouw uit Baarle-Nassau overreed, is te voet gevlucht richting het centrum van Baarle-Nassau. Dat meldt de politie woensdagavond.
Profielfoto van Yoeri Nijs
Geschreven door
Yoeri Nijs

De vrouw raakte twee weken geleden gewond toen ze zag hoe twee mannen haar aanhanger probeerden te stelen. Ze kwam aanrijden, sprong uit haar auto, en rende naar de dieven toe om de aanhanger te ontkoppelen.
Achtervolging ingezet"Ik viel en de aanhanger reed over mijn been", zo vertelt ze woensdagavond in Hart van Nederland. Haar verwondingen bleken gelukkig mee te vallen. Daardoor kon haar partner de achtervolging inzetten.
Haar partner wist de dief verderop klem te rijden. Die was op dat moment de aanhanger opnieuw aan het aankoppelen. "Op dat moment heb ik mijn auto voor zijn auto gezet. Hij schrok, sprong zijn auto in en duwde mijn auto weg met die van hem", zo zegt hij.
Nog voortvluchtigDe politie laat weten dat de dieven nog voortvluchtig zijn. Het gaat om twee mannen, van wie er één een baard heeft. Een dief reed vermoedelijk weg in een grote, lichtkleurige mpv. De ander vluchtte te voet.
Het koppel kan nog niet bevatten wat er is gebeurd. "Je hebt geen gevoel als je over iemand heenrijdt. Dan moet je zo snel mogelijk worden gepakt."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.