Luxe zorgcomplex niet op tijd af, toekomstige bewoners De Leyhoeve worden vertroeteld

3 december 2015 om 10:18
nl
Het is een imposant gebouw en voorzien van de allerlaatste snufjes, maar de toekomstige bewoners van zorgcomplex De Leyhoeve in Tilburg zullen nog even geduld moeten hebben voordat zij hun appartement kunnen betrekken. De oplevering is namelijk met twee weken vertraagd. Voor de gedupeerden wordt ondertussen echter prima gezorgd.
Profielfoto van van Kalmthout Jesse
Geschreven door
van Kalmthout Jesse

“We zijn sinds afgelopen zaterdag met man en macht aan het werk om het bewoners zo makkelijk mogelijk te maken”, reageert Laurens van Rij. Hij is als directeur ontwikkeling bij projectontwikkelaar Roozen van Hoppe al jaren bezig bij de bouw van De Leyhoeve betrokken. “Ik had die dag een fotoshoot met mijn kleine en ben sindsdien niet meer thuis geweest”, zegt hij lachend.
Niet onder lijden Na een ‘kop koffie’ met de betrokken bewoners besloten Van Rij en zijn commerciële team de gedupeerden volledig in de watten te leggen. “Het is een droom waar we acht jaar aan hebben gewerkt. Dus was het ook vanzelfsprekend om de bewoners er niet onder te laten lijden.”
Sommige bewoners kozen ervoor om tijdelijk bij familie in te trekken. Anderen werden ondergebracht in het Bastion Hotel. Op landgoed De Hilverhoeve kunnen ze terecht voor gratis eten en drinken. Als klap op de vuurpijl gaan er zelfs mensen mee met een betaalde cruise over de Middellandse Zee.
Naar verwachting zal het tot 17 december duren voordat de eerste sleutels worden overhandigd. “Het is een emotionele tijd”, aldus Van Rij, “maar we lossen alles op.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.