'Ondankbare' vrouw van Help, Mijn Man Is Klusser sleept RTL voor de rechter

3 december 2015 om 21:59
nl
De 'ondankbare' Karin de Jongh uit Roosendaal, die bekend werd door het RTL-programma Help, Mijn Man Is Klusser, stapt naar de rechter. Ze wil dat er een nieuwe montage komt van het klusprogramma.
Profielfoto van van der Meer Christel
Geschreven door
van der Meer Christel

Karin was in eerste instantie totaal niet blij met de nieuwe keuken die ze van John Williams en zijn team kreeg. Dat liet ze duidelijk merken in de uitzending van het programma."Dat gaat echt nooit passen", zei ze over de nieuwe keuken.
ZIE OOK: ‘Ondankbare vrouw in 'Help Mijn Man is Klusser' mooiste moment in decennium John Williams’
Volgens haar zouden de originele beelden zijn misbruikt door RTL en productiebedrijf Blue Circle om Karin zo negatief mogelijk af te schilderen. Ook zouden allerlei beelden zijn weggeknipt.
'De reactie van Karin in het programma is een juiste weergave van de gebeurtenissen zoals ze zich toen afspeelden en dus niet gevormd aan de hand van een bepaalde manier van monteren', liet RTL eerder al aan Omroep Brabant weten. Zowel Blue Circle en RTL willen nu niet reageren.
'Baal heel erg van mijn reactie'"Ik heb een posttraumatische stressstoornis en een sluimerende depressie en ik had problemen met mijn familie. De stress op dat moment was te hoog om te zien dat de keuken wel erg mooi is", zei de Roosendaalse eerder. "Ik baal heel erg van mijn reactie op dat moment."
Met een rechtszaak hoopt Karin dat er een nieuwe montage wordt gemaakt, waar er wel een 'zuiver beeld van haar optreden ontstaat'. De rechtszaak stond eigenlijk voor donderdag 3 december gepland, maar de zaak is verschoven naar 18 januari in Utrecht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.