'Hello', veel Brabanders vangen bot voor een kaartje voor Adele, maandag een nieuwe kans - Omroep Brabant

'Hello', veel Brabanders vangen bot voor een kaartje voor Adele, maandag een nieuwe kans

4 december 2015 om 13:24 • Aangepast 21 november 2020 om 14:19
nl
Zat jij vrijdagochtend ook om tien uur achter je computer, tablet of met je smartphone in de aanslag om kaartjes te bemachtigen voor Adele? Je was niet de enige. Om tien voor halfelf kregen fans al de melding op hun scherm dat de concerten zijn uitverkocht. Het lijkt voor velen dus vergeefse moeite. Toch is er nog hoop: maandagochtend kun je opnieuw aansluiten in de wachtrij....
Profielfoto van Kagie Sandra
Geschreven door
Kagie Sandra

De twee concerten op 1 en 3 juni in de Ziggo Dome in Amsterdam zijn dus uitverkocht. Maar op zaterdag 4 en maandag 6 juni geeft de Britse zangeres twee extra concerten. De voorverkoop hiervoor begint maandag om tien uur.
Nieuwe pogingEn Freddie de Roeck uit Tilburg gaat het dan in elk geval opnieuw proberen:

Wachten op privacy instellingen...

Zou het Mirjam Brussee uit Den Bosch vrijdagochtend wel zijn gelukt? Ze heeft in elk geval alles geprobeerd getuige haar tweet. Maar liefst zes schermen had ze open staan:

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

Ook extra concert in BelgiëIn België geeft Adele een extra concert op woensdag 15 juni. De verkoop hiervoor gaat eveneens maandag om tien uur van start.
Wie graag naar het concert van Adele wil en vrijdag geen kaartje heeft kunnen bemachtigen, moet diep in de buidel tasten. De tickets worden voor honderden euro's doorverkocht op Seatwave, Marktplaats en TopTicketshop.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.