Motivatiefilmpje van SC Helmondia voor kickbokser Holzken: 'Gij maakt ons trots maat!'

4 december 2015 om 23:29
nl
De Helmondse kickbokser Nieky Holzken kan vrijdagavond in Amsterdam rekenen op steun van de amateurs van voetbalclub SC Helmondia. Motivatiecoach 'Brammeke' van SC Helmondia maakte in aanloop naar het wereldtitelgevecht een motivatiefilmpje voor zijn stadsgenoot. "Heel Helmondia staat achter jou. Wij gaan jou aanmoedigen, maat!"
Profielfoto van Milicevic Martin
Geschreven door
Milicevic Martin

Holzken verdedigt in de RAI zijn wereldtitel tegen uitdager Murthel Groenhart. Als het aan motivator 'Brammeke' ligt is dit gevecht een formaliteit. De titel blijft hoe dan ook in Helmondse handen is op te maken uit het filmpje: "Groenhart? Wie is Groenhart? Jij gaat Helmond op de kaart zetten, pik!"
ViralHet filmpje is opgenomen in de kantine van SC Helmondia. Motivator Bram pept ook het aanwezige publiek op. "Waar is die muziek, maat?", klinkt het uit zijn mond. Als eenmaal op 'play' wordt gedrukt gaat de hele kantine los en schreeuwt iedereen 'Holzken! Holzken!'
De speech van Bram wordt gretig gedeeld op Facebook en heeft inmiddels meer dan 45.000 views. Ook het vorige motivatiefilmpje van Bram ging behoorlijk viral. Daarin sprak hij zijn teamgenoten toe in de aanloop naar de kraker tegen stadsgenoot Bruheze.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.