PSV probeert in aanloop tegen Vitesse niet over CSKA Moskou te praten: 'We moeten gefocust zijn'

4 december 2015 om 15:40
nl
Het Champions League-duel van PSV tegen CSKA Moskou van komende dinsdag is misschien de wedstrijd van het jaar voor de Eindhovense club. Toch ligt de focus volgens PSV-trainer Phillip Cocu volledig op zaterdag. Dan speelt zijn ploeg in Arnhem tegen Vitesse. "We proberen niet over de wedstrijd tegen Moskou te praten", zei Cocu vrijdag tijdens de wekelijkse persconferentie.
Profielfoto van Milicevic Martin
Geschreven door
Milicevic Martin

Cocu ziet in Vitesse een goed voetballende ploeg en dat ligt zijn spelers wel. "Ik denk dat het een voordeel is dat we een tegenstander treffen die ook wil voetballen. We hebben laten zien dat we dan het voetbal kunnen spelen dat we graag willen spelen."
FocusTerwijl bij de buitenwacht zich vooral bezig houdt met die belangrijke wedstrijd tegen de Russen dinsdagavond, eist Cocu van zijn spelers dat ze zich vooral het treffen met Vitesse focussen.
"Vitesse heeft veel kwaliteiten in huis en wij zullen daarom honderd procent geconcentreerd moeten zijn om een resultaat te behalen. Ze hebben weer een aantal geweldige talenten in huis en een aantal ervaren spelers. Die vormen een goede mix."
BlessuresCocu mist in het Gelredome de geblesseerde Simon Poulsen, Luciano Narsingh en Jetro Willems. Maxime Lestienne is donderdag weer aangesloten bij de groepstraining, maar ontbreekt ook nog bij de kampioen uit Eindhoven.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.