Video

Gratis drank, vuurwerk en vooral nog even geen tattoos: Grad Damen opent eigen tattooshop

4 december 2015 om 23:38 • Aangepast 21 november 2020 om 14:19
nl
Grad Damen houdt niet van half werk. En dus ging de opening van zijn eigen tattooshop 'Gradje Damen' gepaard met gratis drank, een hoop gezelligheid, een grote vuurwerkshow en werd er een blik artiesten opengetrokken om de bezoekers te entertainen. Wie dacht deze avond naar huis te gaan met een tattoo viste achter het net: Grad zette woensdagavond nog geen tattoos.
Profielfoto van Schalkens Daisy
Geschreven door
Schalkens Daisy

Iedereen was welkom op het feestje van Grad. Via Facebook stuurde hij afgelopen week een uitnodiging de wereld in. Het was dus vrijdagavond afwachten wie daar allemaal op af zouden komen.
"Misschien wordt het wel een soort Project X", vertelt de zanger aan het begin van de avond. "Ik heb hopelijk genoeg drank ingekocht. En anders, op is op."

Wachten op privacy instellingen...

Opening, verjaardag en jubileumGrad vierde niet alleen de opening van zijn tattooshop maar ook het 30-jarige jubileum van de bijbehorende vuurwerkwinkel 'Van Gestel Vuurwerk' werd gevierd.
Daarnaast mocht Grad zelf ook nog eens 33 kaarsjes uitblazen voor zijn verjaardag. En dus werden de partytenten en balonnenbogen uit de kast getrokken en het podium van Sterren on Tour opgebouwd. Nog even het geluid checken en het feest kan beginnen.

Wachten op privacy instellingen...

Drukte en gezelligheidAan de Facebookoproep werd flink gehoor gegeven. Vanuit de wijde omgeving kwamen vrienden, familie en fans naar de feestlocatie. Daar feliciteerden ze Grad uitbundig met zijn nieuwe shop . "Het is toch wel speciaal dat zo'n bekende artiest nu ook tattoos gaat zetten", vertelt een fan.
De fans zijn niet vies van een tattootje . Ze weten al precies waar ze zich door 'hun' Grad gaan laten beschilderen. "Ik wil graag een grote tijger op m'n onderarm", vertelt een vrouwelijke fan.

Wachten op privacy instellingen...

"Ik heb een paar jaar geleden de naam van m''n dochter laten tatoeëren. Sinds een paar maanden heb ik een tweede dochter dus nu is haar naam aan de beurt", vertelt een mannelijke fan.
Maar dat is niet het enige. Ook de tribal is een vaak aangevraagde tattoo en een enkeling zit zelfs te denken aan een portretje van Grad.

Wachten op privacy instellingen...

Langgekoesterde droom komt uitHet idee van een tattooshop is niet van de één op andere dag gekomen volgens Grad. "Tekenen is altijd al een hobby van me geweest en het openen van een tattooshop was altijd al een droom" , vertelt de zanger.
Het is nu twee jaar geleden dat hij begon met tattoeëren en ondertussen kan hij alles ('Van namen tot portretjes') zetten wat van hem gevraagd wordt.
Maar de fans hoeven niet te vrezen. "Ik ga gewoon door met zingen", verzekert Grad. "Het is mooi dat ik nu het tattoeëren kan combineren met die andere grote hobby van me", vertelt hij doelend op het zingen.
In het weekend zal de zanger lekker blijven optreden en doordeweeks kan hij al zijn creativiteit kwijt in zijn tattooshop.
'Niet een keer de BN'ers' Als Grad z'n tattoos net zo goed zijn als zijn feestjes, gaat de zanger het druk krijgen. De fans en andere bezoekers genieten duidelijk van het gratis feest. "Ik vind het toch zó leuk dat hij z'n deur voor iedereen openzet", vertelt een vrouw uit Waalwijk. "Het zijn eens niet een keer de BN'ers die uitgenodigd worden maar de gewone werkmensen."

De zanger zelf is ook in opperste feeststemming. "Wat een gekkenhuis", vertelt hij halverwege de avond. Het is duidelijk dat hij niet had verwacht dat er zoveel mensen naar zijn opening zouden komen. Maar dat mag de pret niet drukken.
"Ik vier gelijk mijn 33e verjaardag dus ik ga wel een paar drankjes drinken", vertelt hij met een veelbetekenende glimlach.
Mensen die vandaag achter het net viste en dus mórgen graag een tattoo willen laten zetten moeten dus nog maar even wachten: "Morgen ben ik dicht", zegt de zanger tot slot.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.