Weer auto uitgebrand in Loosbroek, deze keer 'mogelijk brandstichting'

7 december 2015 om 12:42
nl
Voor de tweede nacht op rij was het raak in Loosbroek. Zondag ging er iets voor twaalf uur 's nachts uur een Jeep in vlammen op. Zaterdagnacht brandden er ook al twee auto's af. Volgens de politie is er geen verband.
Profielfoto van Spierts Twan
Geschreven door
Spierts Twan

De Jeep stond geparkeerd aan de Bergmolen. De auto is helemaal uitgebrand. De eigenaar van de Jeep heeft personen gezien die zich verdacht ophielden bij zijn auto.
Mogelijk brandstichtingVolgens de politie is er mogelijk sprake van brandstichting en doet onderzoek. Zo worden onder meer buurtbewoners gevraagd of ze iets gezien hebben.
Een nacht eerder werden een paar honderd meter verderop een auto en een bestelbus door brand verwoest. De auto die in brand vloog, heeft de andere daarbij aangestoken, liet de politie weten.
'Geen verband tussen branden'Er werden geen sporen van brandstichting gevonden, aldus de politie. De eigenaren van de auto’s waren op een feest in een partycentrum bij de plek waar de auto’s zijn uitgebrand.
De politie laat weten dat het er op lijkt 'dat het hier gaat om twee afzonderlijke incidenten'. "Voorlopig gaan wij dus ook niet uit van een verband tussen deze twee zaken."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.