Workshops Mari van de Ven voor ambtenaren kostten 2000 euro, bonnetjes gepresenteerd na ophef - Omroep Brabant

Workshops Mari van de Ven voor ambtenaren kostten 2000 euro, bonnetjes gepresenteerd na ophef

7 december 2015 om 22:05
nl
De Bossche visagist Mari van de Ven heeft vorige week voor bijna 2000 euro aan workshops gegeven aan ambtenaren uit het Zuid-Hollandse Wassenaar. Dat heeft de burgemeester van die plaats laten weten in een brief aan de gemeenteraad. Er was veel ophef over de workshops van Mari van de Ven.
Profielfoto van van Doorn Bert
Geschreven door
van Doorn Bert

In eerste instantie werd er namelijk geen duidelijkheid gegeven over de kosten van de workshops. Advocaat Sébas Diekstra diende afgelopen weekend een WOB-verzoek in om achter de kosten te komen.
TeambuildingDonderdag gaf Mari van de Ven drie workshops aan medewerkers van de gemeenten Wassenaar en Voorschoten, bedoeld als teambuilding. Er deden 130 mensen mee voor een bedrag van 15 euro per persoon.
De workshops zijn betaald uit het budget van Studio Duivenvoorde, een opleidings- en ontwikkelingsprogramma voor en door medewerkers van de gemeenten Wassenaar en Voorschoten, aldus het AD.
‘Die mannen hebben genoten’Eerder liet Van de Ven al aan het AD weten de commotie die is ontstaan over de workshops 'onzin' te vinden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.