Trekpleister en Kruidvat in Oosterhout dupe van inbraken, buit: parfum en sigaretten

8 december 2015 om 11:22
nl
In Oosterhout is afgelopen nacht rond halfvier vrijwel tegelijkertijd ingebroken in twee drogisterijen. Het gaat om filialen van Kruidvat en Trekpleister. De buit bestond in beide gevallen uit sigaretten en parfums, zo meldt de politie.
Profielfoto van Janssen Hans
Geschreven door
Janssen Hans

Bij een filiaal van Trekpleister aan de Keiweg gebruikten de dieven een auto om de achterdeuren te rammen; in Winkelcentrum Arkendonk werd met een grote steen een ruit ingegooid. De politie onderzoekt of er een verband is tussen de twee inbraken.
Capuchon en petjeDe Trekpleister-winkel werd aan de achterzijde, aan de Braak, geramd door een auto. Uit camerabeelden is te zien dat het om twee jongens van zestien of zeventien gaat, zo laat een andere winkelier weten. Getuigen hebben ook twee daders gezien. Eén van de inbrekers droeg donkere kleding met een capuchon, de ander had een petje op.
De inbraak bij de Kruidvat-zaak in Winkelcentrum Arkendonk was, volgens een getuige, ook het werk van twee personen. De getuige zag dat twee mannen met een grote steen een ruit van de winkel insloegen. Agenten hebben in de wijk direct, maar vergeefs naar de daders gezocht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.