Twee tips over gewelddadige moord Tommie van den Burg na uitzending Bureau Brabant

8 december 2015 om 12:22
nl
De politie heeft na de uitzending van Bureau Brabant twee tips gekregen over de moord op de 31-jarige Tommie van der Burg uit Best. Of de tips bruikbaar zijn, wordt onderzocht.
Profielfoto van Kamp Karin
Geschreven door
Kamp Karin

In het programma werden maandagavond bewakingsbeelden getoond waarin te zien is hoe de auto van de man meerdere keren onder vuur wordt genomen. Justitie looft 15.000 euro uit voor de tip waarmee de moord op Van der Burg opgelost kan worden.
Zeven kogels, één dodelijkOp de beelden die maandag op tv werden uitgezonden, is te zien hoe Van der Burg  probeert te ontkomen als hij in april wordt beschoten bij Motel Eindhoven aan de Aalsterweg in Eindhoven. Zeven kogels doorboorden het portier, één kogel raakte Van der Burg. Die werd hem fataal.
In juni werd bekend dat Van der Burg in de xtc-handel zat. Hij was verdachte in een omvangrijk onderzoek naar de handel in grondstoffen voor synthetische drugs. Er zijn nog altijd geen verdachten aangehouden na de gewelddadige dood van Van der Burg.
Opsporing VerzochtOpsporing Verzocht besteedt dinsdagavond eveneens aandacht aan de moordzaak. Daarin komt ook de moeder van het slachtoffer aan het woord.
Zij heeft de dood van haar zoon nog geen plek kunnen geven. "De kogel die Tommie doodde, heeft ook mij gedood."
ZIE OOK: Moeder worstelt met verlies doodgeschoten Tommie van der Burg: 'Wie zit er achter zijn dood?'

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.