Vrachtwagenchauffeurs rijden met rouwlinten na verongelukken collega Edwin Kamps (47) - Omroep Brabant

Vrachtwagenchauffeurs rijden met rouwlinten na verongelukken collega Edwin Kamps (47)

9 december 2015 om 08:22
nl
Vrachtwagenchauffeurs van Van den Heuvel Logistiek BV uit Uden rijden woensdag met rouwlinten op hun truck. Zij bewijzen hiermee de laatste eer aan hun overleden collega Edwin Kamps uit Sint Hubert.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

De 47-jarige Edwin Kamps uit Sint-Hubert kwam maandagochtend bij een bedrijfsongeluk in Zoetermeer om het leven. Het fatale ongeluk gebeurde tijdens het laden en lossen.
'Jij was altijd vrolijk'Collega-chauffeurs en vrienden reageren op Facebook verslagen op het overlijden van Kamps. “Jij was iemand die altijd vrolijk was. Altijd leuk om jou aan de telefoon te hebben. Een positieve vent is niet meer”, schrijft collega Suus van de Beurcht. “We gaan je heel erg missen, man”, vult een andere collega aan.
Een plaatsgenoot van Edwin Kamps geeft aan met veel plezier terug te denken aan de 47-jarige Kamps. “Hij was lang geleden mijn leider bij de scouting. Die herinneringen koester ik. Hij was altijd in voor een geintje. Heel veel sterkte.”
Diep geschoktHet Udense transportbedrijf is diep geschokt door het overlijden van de vrachtwagenchauffeur. “Hierbij willen wij Renate, zijn kinderen, ouders, familie en vrienden heel veel sterkte wensen bij dit verlies”, laat ze weten in een reactie.
Erehaag uitvaartOp verzoek van de familie Kamps zal zaterdag buiten het crematorium een erehaag door vrienden en collega’s met fakkels gevormd worden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.