'Waarom niet alles met elkaar delen?' Theo geeft volle boodschappenkar met soep aan Voedselbank - Omroep Brabant

'Waarom niet alles met elkaar delen?' Theo geeft volle boodschappenkar met soep aan Voedselbank

9 december 2015 om 22:04
nl
Tijdens de actie Samen Voor de Voedselbank kiest Omroep Brabant elke dag een ‘Held van de dag’. De Held van woensdag is Theo Quekel uit Helmond, eigenaar van de gelijknamige bloemist.
Profielfoto van Nagtzaam Pepijn
Geschreven door
Nagtzaam Pepijn

Daar stond ‘ie opeens, Theo Quekel. Woensdagmiddag stond de karavaan opgesteld in Helmond en daar kwam Quekel aan met een boodschappenkar vol. "Ik heb het zelf hartstikke goed. Waarom dan niet met elkaar delen?", vraagt hij zich hardop af.
'Nu komt het goed terecht!'Wat er dan in die boodschappenkar zat? Soep, heel erg veel soep. "Laat mij maar soep geven, dacht ik! Dan weet ik zeker dat mijn geld goed terechtkomt", vertelt Theo. "Als ik geld gaat geven, blijft er namelijk vaak nog iets aan de strijkstok hangen", gaat hij verder.
En Theo is blijkbaar iemand die het graag groots aanpakt, want hij liet het niet bij een paar blikken. Nee, de hele kar ging vol. "Het was het de tweede gratis, dus ik heb vervolgens die hele kar maar volgeladen!", zegt Theo lachend.
De komende weken kiest Omroep Brabant iedere dag een Held van de Dag die extra in het zonnetje wordt gezet. Aan het eind van de actie wordt dan een definitieve held gekozen. Lees alles over de actie Samen voor de Voedselbank op omroepbrabant.nl/voedselbank.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.