'We gaan promoveren', FC Den Bosch zit in sportieve dip, maar zelfvertrouwen blijft groot

10 december 2015 om 15:31
nl
FC Den Bosch zit in een sportieve dip. De club haalde slechts twee punten uit de laatste vier duels en maakte in die wedstrijden maar één treffer. "Dat is niet best", concludeert ook aanvaller Furhgill Zeldenrust. "Het rendement moet omhoog."
Profielfoto van van Erp Joost
Geschreven door
van Erp Joost

Zeldenrust had deze slechte reeks niet zien aankomen. "We zijn niet scherp genoeg voorin", geeft hij als verklaring. "We weten dat we kunnen scoren. Dat hebben we dit seizoen al vaak genoeg laten zien."
De fans van FC Den Bosch laten zich de laatste weken op social media nogal negatief uit over de prestaties van het elftal. "Dat heb je altijd als het minder gaat", aldus Zeldenrust. "Ik loop al langer mee in de voetballerij. Ik raak hier niet van in de war."
'Wij zijn Den Bosch, hier valt niets te halen'Volgens collega Jordy van der Winden kan de sfeer in de hoofdstad van Brabant snel omslaan. "We moeten vrijdag tegen Jong Ajax gewoon drie punten pakken. We moeten onoverwinnelijkheid uitstralen. Zo van, wij zijn Den Bosch, hier valt niets te halen."
Van der Winden ziet dit seizoen nog prima eindigden voor de Bosschenaren. "We willen de play-offs halen en als we daar eenmaal inzitten gaan we die winnen ook."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.