Willem II wil goede serie voortzetten tegen ADO 'Maar het wordt een lastig potje' - Omroep Brabant

Willem II wil goede serie voortzetten tegen ADO 'Maar het wordt een lastig potje'

11 december 2015 om 15:55
nl
Vol vertrouwen reist Willem II zaterdag af naar Den Haag. In de laatste drie duels werden zeven punten gehaald en het zou de Tilburgers heel wat waard zijn als er tegen directe concurrent ADO nog eens drie bij zouden komen.
Profielfoto van Hesen Eric
Geschreven door
Hesen Eric

Bij winst wipt Willem II over de Hagenaars heen richting de middenmoot. En dan lijkt de zwakke start weer helemaal vergeten. "Maar we staan nog altijd te laag", weet trainer Jurgen Streppel. "Maar ADO ook. Ook zij horen hoger te staan. Het wordt een lastig potje."
HeerkensEen potje waarin Freek Heerkens hoopt weer aan de aftrap te staan. Vorige week speelde hij tegen Cambuur na een langdurige afwezigheid door een gebroken middenvoetsbeentje eindelijk zijn eerste wedstrijd van het seizoen. "Dat was wel een bevrijding ja, terug na een blessure en meteen drie punten", aldus Heerkens.
Of hij mee doet tegen ADO is nog maar de vraag. Het hangt er ook vanaf of Ojo weer helemaal fit is. "We zullen in ieder geval volle bak meten gaan", weet Heerkens. "We beseffen dat we moeten knokken voor elk punt. Het gaat niet vanzelf."
AndersomEn dat houdt Streppel zijn mannen ook voor. "Toen we steeds verloren, heb ik ze ook voorgehouden dat als je drie keer verliest, dat dat niet betekent dat je de week daarna weer verliest. En dat geldt andersom natuurlijk ook zo."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.