Enzo Knol zegt Santa Run af: 'Veiligheid niet garandeerd doordat komst al bekend was'

12 december 2015 om 17:45
nl
Enzo Knol, een van de bekendste videobloggers van Nederland, zou zondag zijn mooiste kerstpak aantrekken om deel te nemen aan de Santa Run in Waalwijk. Maar dat nieuws had geheim moeten blijven. Daarom heeft Knol op het laatste moment afgezegd.
Profielfoto van Pennings Mathijs
Geschreven door
Pennings Mathijs

De organisatie van de Santa Run maakte de komst van Knol zaterdag bekend op Facebook en dat was niet de bedoeling. De vlogger is vooral een hype onder tieners van twaalf tot achttien jaar. Het management van Knol vreest voor een stormloop van zijn fans.
Knol zou zijn vriendin Dee, Gamemeneer en nog twee andere bekende gamers meenemen naar Waalwijk. "Enzo had graag willen komen, maar omdat zijn komst tegen de afspraken in al gepubliceerd is, heeft hij besloten zijn aanwezigheid te cancelen. Dit omdat onder meer de veiligheid niet meer gegarandeerd is", aldus de organisatie van het evenement.
StartschotKnol zou het startschot geven en de prijzen uitreiken, maar zelf ook meelopen. Dat gaat allemaal niet meer gebeuren en dat betreurt de organisatie 'ten zeerste'. "We hebben nog genoeg verrassingen in petto voor de Santa Run van morgenmiddag", zo belooft de organisatie. De Santa Run in Waalwijk start zondag om halfvier op het Raadhuisplein.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.