'Het is geweldig!', Molenschot haalt meer dan één product per inwoner op voor de Voedselbank

12 december 2015 om 19:02
nl
'Als elke Molenschotter nou één product inlevert, dan hebben we duizend producten om weg te geven aan de Voedselbank.' Met die gedachte begon An Roelen deze week met het verzamelen van spullen voor de Voedselbank. En haar wens kwam uit: zaterdag werden ruim duizend producten vanuit Molenschot naar het opslagcentrum van de Voedselbankactie gebracht.
Profielfoto van Nelissen Saskia
Geschreven door
Nelissen Saskia

Vrijdag en zaterdag zamelde Roelen met een aantal andere vrijwilligers producten in voor de actie 'Samen voor de Voedselbank'. In het buurthuis van Molenschot kon iedereen producten afleveren en zo zijn steentje bijdragen.
'Dit had ik niet verwacht' "Het is echt buiten verwachting veel", vertelt de nog enigszins verblufte An Roelen. Als coördinator van het voedselbankproject in Molenschot kan ze bijna niet geloven hoe veel er is opgehaald: wel 1031 producten.
Het waren zo veel producten, dat ze maar nét in het busje pasten waarmee de spullen naar de centrale opslagplaats worden gebracht. "Het is geweldig! Iedereen heeft zich enorm ingezet. Mijn voldoening is heel, heel groot."

Lees alles over de actie Samen voor de Voedselbank op omroepbrabant.nl/voedselbank.



App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.