Vrouw krijgt raadselachtige bekeuringen en ontdekt waarom in Tilburg

13 december 2015 om 11:15
nl
Een vrouw uit Tilburg wist zich de afgelopen tijd geen raad. Twee keer ontving ze bekeuringen voor overtredingen die ze helemaal niet had begaan. Zaterdag kwam ze erachter waarom.
Profielfoto van Yoeri Nijs
Geschreven door
Yoeri Nijs

's Ochtends rond een uur of elf reed ze met haar auto op de Beethovenlaan. Op dat moment zag ze voor zich een zwarte Seat Mii. Wat ze toen zag, deed haar verbazen. De auto had namelijk hetzelfde kenteken als die van haar.
De vrouw belde meteen met de politie, die poolshoogte nam. De Mii bleek op dat moment leeg te zijn. Agenten dachten vrijwel meteen dat de auto was gestolen.
Auto opengemaaktDe politie liet een buurtonderzoek uitvoeren en hield de auto een uur lang in de gaten. Toen er niemand op de wagen af kwam, besloten de agenten de auto open te maken. Uit het chassisnummer, dat toen zichtbaar werd, bleek dat de auto in 2013 was gestolen bij een inbraak.
Voorlopig is de dief niet gevonden en dus niet gepakt. De politie heeft de auto meegenomen en onderzoekt die momenteel 'grondig'. Voor de Tilburgse vrouw zal het niet meer uitmaken: zij is van de raadselachtige bekeuringen verlost. Ze kan bij justitie bezwaar maken tegen de onterechte beschuldigingen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.