Komt PSV-Barca uit de koker? Om 12.00 uur loting Champions League

14 december 2015 om 11:44
nl
PSV weet om 12.00 uur wie na de winterstop de tegenstander wordt in de Champions League als op het hoofdkwartier van de UEFA in Nyon wordt geloot voor de achtste finale van het toernooi. De geplaatste groepswinnaars Real Madrid, Atletico Madrid, FC Barcelona, Manchester City, Chelsea, Bayern Munchen of Zenit Sint-Petersburg zijn de mogelijke kandidaten.
Profielfoto van Post Paul
Geschreven door
Post Paul

De Eindhovenaren spelen in februari eerst thuis. De return staat in maart gepland.
Messi naar EindhovenBij de achterban van PSV zijn er twee kampen, wat betreft de voorkeur voor de komende tegenstander. Een groot gedeelte hoopt op Barcelona, met daarbij het vooruitzicht dat Lionel Messi in het Philipsstadion te bewonderen zal zijn.De fans die hopen dat PSV ook de volgende ronde gaat overleven, zien meer perspectief tegen clubs als Zenit Sint Petersburg, Manchester City of Chelsea.
Enige Nederlandse clubDe ploeg van trainer Phillip Cocu bereikte de laatste zestien van het Europese miljoenenbal vorige week na een thuisoverwinning op CSKA Moskou. PSV is de enige Nederlandse club die overwintert in Europa. AZ, FC Groningen en Ajax werden uitgeschakeld in de Europa League. Ook voor dat toernooi wordt maandag in Nyon geloot.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.