Slinkse kassaroof: man legt plattegrond over openstaande lade en steelt zo geld

14 december 2015 om 19:45
nl
Op een slinkse manier stal een man een paar honderd euro bij de Trekpleister op de Molenstraat in Zundert. Dit deed hij door een plattegrond over de openstaande kassalade te leggen en de medewerkster op een dwingende manier te vragen hem te helpen. Ondertussen graaide hij in de kassa.
Profielfoto van Elzendoorn Bart
Geschreven door
Elzendoorn Bart

De diefstal werd door het personeel ontdekt op 7 oktober. Toen de filiaalmanager een dag later camerabeelden bekeek, zag hij hoe de man de truc met een plattegrond toepaste.
Hij heeft de truc twee keer gebruikt om geld uit de kassalade te graaien. In Bureau Brabant is te zien hoe de dader te werk ging.
Winkeldiefstal WaalwijkOp 5 juni was er ook een winkeldiefstal bij de Big Bazar op de Stationsstraat in Waalwijk. Een man rekende een flesje drinken af en verliet de winkel. Een paar minuten later kwam hij weer terug, ditmaal met minder goede bedoelingen.
De dader dwong de medewerkster om de kassalade open te houden. Hij ging er vandoor met geld. In de uitzending zijn beveiligingsbeelden te zien waar de verdachte opstaat.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.