Zwaargewonde bij kettingbotsing op A67 bij Geldrop komt uit Gemert

15 december 2015 om 08:15 • Aangepast 21 november 2020 om 14:04
nl
Bij een kettingbotsing op de A67 tussen Lierop en Geldrop is dinsdagochtend een man van 49 uit Gemert zwaargewond geraakt. Rond halfzeven botsten vier auto's op elkaar in de richting Eindhoven. De snelweg tussen Someren en Geldrop is ruim een uur dicht geweest.
Profielfoto van Sandra Kagie / Peter Juda
Geschreven door
Sandra Kagie / Peter Juda
Wachten op privacy instellingen...

De aanrijding ontstond toen een automobilist op zijn remmen ging staan, vanwege sterk afremmende verkeer vóór hem. Vervolgens botsten nog 3 andere auto's daar bovenop.
Zwaargewond naar het ziekenhuisEén van de bestuurders van de achteropkomende auto's raakte door de aanrijding zwaargewond aan zijn onderlijf. Hij moest door de brandweer uit zijn auto worden bevrijd en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Op het hoogtepunt van de file moesten automobilisten rekening houden met een half uur vertraging. Verkeer dat vanuit Venlo richting Eindhoven wilde, werd na het ongeluk geadviseerd vanaf knooppunt Zaanderheiken over de A73 en de A2 te rijden. Rond kwart over acht was dit niet meer nodig.

Wachten op privacy instellingen...

Het verkeer stond ingesloten tussen de afrit en het ongeluk. Diverse hulpdiensten kwamen naar de plek van het ongeluk, waaronder een traumahelikopter.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.