PSV-trainer Cocu wil slecht resultaat tegen Roda 'wegpoetsen' in bekerduel tegen Heracles

15 december 2015 om 15:30
nl
Het blijft kwakkelen bij PSV. Na de puike overwinning tegen CSKA Moskou in de Champions League en de teleurstellende 1-1 in de competitie tegen Roda JC kunnen de Eindhovenaren woensdag in de beker de trein weer op de rails proberen te krijgen uit bij Heracles Almelo.
Profielfoto van Beenen Bram
Geschreven door
Beenen Bram

Een allesbehalve makkelijke missie, want de club uit Almelo doet het goed in de competitie en wist eerder dit seizoen PSV al eens te verslaan in het eigen Polman Stadion (2-1).
Toch hoopt PSV-trainer Phillip Cocu dat zijn ploeg na afgelopen zaterdag iets recht wil zetten. "Als je niet hebt gewonnen, moet het in de wedstrijd daarna altijd een extra motivatie zijn om dat weer weg te poetsen ", aldus Cocu.
VerrassingHeracles Almelo is een van de verrassingen van het seizoen. Het team van trainer John Stegeman staat vierde in de competitie. "Ze presteren uitstekend en spelen verzorgd voetbal. Ze staan niet voor niets in het linkerrijtje. Dat bereik je niet met een paar goede wedstrijden, maar door een langere periode goed te presteren. Dat laten ze zien. We zullen honderd procent op niveau moeten presteren en met dezelfde beleving en strijd als hen de wedstrijd in moeten gaan".
OpstellingOver de opstelling van PSV tegen Heracles bleef Cocu cryptisch, maar het is wel zeker dat hij wat aanpassingen doet in vergelijking met de wedstrijd tegen Roda JC. "Het zou kunnen dat er wat wijzigingen zijn. Hoeveel en waar zullen we woensdag zien."
Eén speler is zeker van deelname. Net als in de voorgaande bekerduels zal reserve-keeper Remco Pasveer weer in het doel staan.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.