Video

‘Hebben jullie een rolcontainer?’, beheerder wooncomplex geeft dozen vol producten aan Voedselbank

15 december 2015 om 20:01
nl
Tijdens de actie Samen Voor de Voedselbank kiest Omroep Brabant elke dag een ‘Held van de dag’. De Held van dinsdag is Hans Weijts uit Eindhoven. Hij zamelde een flink aantal dozen met producten in voor de actie.
Profielfoto van Elzendoorn Bart
Geschreven door
Elzendoorn Bart

“Hebben jullie een rolcontainer?” Dat was de eerste vraag die Weijts dinsdag stelde toen hij bij de karavaan van Omroep Brabant in winkelcentrum Woensel arriveerde. Die rolcontainer had hij nodig voor alle dozen met producten die hij had ingezameld.
Bewoners gestimuleerdWeijts beheert een appartementencomplex op Den Biest in Eindhoven. Het complex heeft zes woontorens. Vorig jaar hing Weijts een folder over de actie ‘Samen voor de Voedselbank’ op in een van de liften in het complex, om bewoners te stimuleren producten in te zamelen voor de voedselbank.
Dit jaar besloot Weijts om nog meer aandacht voor de inzamelingsactie te vragen. In de zes liften die het complex rijk is, hing hij folders op, opnieuw om bewoners op te roepen mee te helpen met inzamelen.
Met succes, want dinsdagmorgen leverde Weijts dozen vol producten in bij het inzamelingspunt in Woensel. En dat maakt hem 'Held van de dag'.
Lees alles over de actie Samen voor de Voedselbank op omroepbrabant.nl/voedselbank.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.