Video

Lichaamsdelen gevonden in sloot aan de Zevenbergseweg in Etten-Leur

16 december 2015 om 10:37 • Aangepast 21 november 2020 om 14:03
nl
De politie heeft woensdag in een sloot aan de Zevenbergseweg in Etten-Leur menselijke resten gevonden. Van wie de lichaamsdelen zijn, wordt nog onderzocht. De politie houdt rekening met een misdrijf.
Profielfoto van te Veele Robert
Geschreven door
te Veele Robert

Afgelopen zaterdag vond een wandelaar in hetzelfde buitengebied ook al resten van een lichaam. De politie hield de vondst aanvankelijk stil. De lichaamsdelen zijn meegenomen en onderzocht.
Opnieuw resten gevondenWoensdag werd het onderzoek vervolgd. De sloot werd door de brandweer leeggepompt. Daarbij zijn opnieuw menselijke resten gevonden. Onder meer een groot bot, zo meldt een verslaggever van Omroep Brabant die ter plaatse was. Ook een schoen is meegenomen. De menselijke resten zijn vermoedelijk tijdens maaiwerkzaamheden door Ballast-Nedam naar boven gekomen.
De technische recherche en medewerkers van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) kamden het gebied in de buurt van de Leurse Haven uit. Daarbij zijn speurhonden ingezet. Woensdagmiddag is ook nog gezocht in maaisel langs de Zevenbergseweg tussen de Hoge Zijweg en de Lamsweg. Ook daar zijn sporen aangetroffen die verband houden met de eerdere vondsten.
'Recente lichaamsdelen'Volgens een woordvoerder van het Openbaar Ministerie gaat het om 'recente' lichaamsdelen. De resten zouden van een persoon zijn. Om welke zaak het gaat, is niet bekend. De menselijke resten worden in een laboratorium van het NFI onderzocht.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.