Filmpje uit Gemertse kelder gaat viral op internet: 'We maken onze droom waar!'

16 december 2015 om 17:05
nl
Miljoenen kijkers voor een filmpje dat gemaakt is in een Gemertse kelder. In het filmpje is de hoofdrol voor de Amerikaanse filmheld Ted, die zich schietend een weg baant door een Gemerts’ paintballterrein. Woensdagochtend werden Nick en Wout wakker en zagen ze dat het filmpje enorm vaak bekeken was.
Profielfoto van Hamacher Stan
Geschreven door
Hamacher Stan

"Dan ben je gewoon blij", lacht Wout Kanters. Hij en Nick Janssen maken filmpjes voor hun YouTube-kanaal. Het filmpje waarin de grofgebekte knuffelbeer het computerspel Call of Duty speelt, is inmiddels bijna drie miljoen keer bekeken.
[youtube:body:https://youtu.be/gTzBvysPTy4]
Flink cashenDat is natuurlijk flink cashen, zou je denken. Helaas gaat dat niet op voor de twee vrienden. "Dat zou heel fijn zijn", zegt Nick Janssen, "maar je verdient niets aan Facebook." Maar van de aandacht genieten ze wel. "Het is interessant dat er zoveel ogen op je gericht staan."
Het is niet de eerste keer dat ze een grote hit scoren. Eerder dit jaar was een video over een Minion ook al immens populair. Er komt nu ook interesse van buiten het dorp. Zo wil het grote productiebedrijf Endemol met ze om tafel en ook populaire, internationale Facebookpagina's willen exclusief materiaal van de heren.
"We maken onze droom waar als we dit kunnen blijven doen. Als we filmpjes kunnen blijven maken en daarvan kunnen leven", zegt Wout, terwijl Nick instemmend knikt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.